Barngrupper

Holistic PEP

Rörelseglädje för barn

Holistic PEP är ett koncept med fokus på rörelseglädje, motorik, koordination och lek för barn mellan 2-8 år. Varje tillfälle är anpassat efter varje ålderskategori där tiden för passet varar så länge som åldersgruppen vanligtvis klarar av att hålla fokus.

Det är barnen som är i fokus på dessa pass, det är viktigt för oss att barnen får en bra upplevelse under dessa pass och tar med sig en positiv känsla när dom lämnar oss.

 

Detta bokas terminsvis och kostar 895 kr för 8 tillfällen. (Uppehåll under lov) Begränsat antal platser. För bokning eller frågor maila till ella@holisticperformance.se

Grupperna delas upp enligt följande:

2-3 år tillsammans med en vuxen

4-5 år

6-8 år

PT Small Group Kids styrketräning (från 8 år)

Vårterminens grupper start vecka 3.

Barn & Ungdomar på gymmet

Alla barn & ungdomar är välkomna att träna hos oss.
Vi har valt att inte sätta någon åldersgräns utan istället ha en mognadsgräns. Då är det du som vårdnadshavare som själv ansvarar att besluta om ditt barn är mogen för att träna och följa de riktlinjer och regler som vi har hos oss eller inte.
Om ditt barn/ungdom vill träna hos oss utan målsmans sällskap ska detta alltid inledas med en informationsträff där vi tillsammans går igenom vad som gäller hos oss. Se detta som ett form av ”Grönt kort” för egenträning. Detta ska alltid ske i målsmans sällskap.