Naprapat

På tisdagar finns Emilia från Viribus Rehab hos oss för att hjälpa dig!

Boka tid här: https://www.viribusrehab.se/

 

 

Presentation av Emilia:

Emilia Svärd
Grundare av Viribus Rehab & Diplomerad Naprapat

Under hela min uppväxt har träning varit som min andra familj, jag började i tidig ålder med Karate vilken jag fortsatte med fram till tonåren, under samma period provade jag självfallet på gymnastik, bandy, fotboll och min favorit bollsport handboll. Handbollen höll jag på med fram tills att jag tyvärr skadade mitt knä och fick avsluta min karriär. Efter min skada var jag inaktiv i något år tills jag träffade en Naprapat som förde mig tillbaka till träningen. Efter mötet med denna Naprapat såddes ett litet frö i min hjärna om att jag kanske kan hjälpa andra med liknande besvär som jag upplevt under min Karate samt Handbolls karriär.

Jag valde att flytta till England och utbilda mig till Advanced Personal Trainer vilket jag snart har arbetat med i 8 år.

Jag valde att flytta tillbaka till Sverige och hamnade i Kalmar.
I Kalmar började jag träna Tyngdlyftning på Kalmar AK samtidigt som jag läste lite förberedande kurser inför Naprapathögskolan.
Under min Naprapatutbildning uppe Stockholm arbetade jag vid sidan av studierna som Naprapat student , Personlig tränare och massör på Naprapathälsan i Sollentuna samt Lidingö Naprapaterna. På dessa kliniker har jag fått äran att behandla/träna individer med psykosociala, neurologiska, kroniska, akuta och idrottsrelaterade besvär och skador.

Kvalifikationer:
-Diplomerad naprapat

-Ymcafit Advanced diploma in personal training
 -Tyngdlyftnings tränarutbildning steg 1 
– Reps level 2 Gym instruktör
• Suspension Fitness certifikat 
• High intensity training (HIIT) certifikat