Om oss

Vilka är vi?

Jag som äger och driver Holistic Performance heter Lina Lindström och jag tillsammans med min personal brinner för att hjälpa hela människan och dess hälsa. Vår vision är att vara en bidragande orsak till ökad folkhälsa genom att kunna hjälpa våra medlemmar/klienter att förebygga sjukdomar och skador genom en holistisk livsstil och smart träning anpassad för just dig och dina förutsättningar.

Tillsammans har vi som jobbar på Holistic Performance en gedigen kompetens och erfarenhet inom hälsa och träning. Majoriteten av oss som arbetar här är utbildade till STAC Elittränare eller STAC tränare via STAC Academy.

Vi bedriver vår verksamhet i stora ljusa lokaler på Milkesvägen 5 i Mönsterås och har ett utegym på 200 m2 där vi bedriver utomhusträning året runt. Vi har en fräsch och trevlig träningsanläggning med fokus på rymliga ytor för funktionell träning men där det även finns gott om plats för exempelvis styrke- och konditionsmaskiner, fria vikter osv.

Vi erbjuder bl.a.

  • Kostnadsfri konsultation
  • Screening Light, Bas eller Total
  • Personlig träning
  • Kost- och livstilsrådgivning
  • Olika PT-smallgroups exempelvis Padel, Löpning, Frukostträning mfl.
  • Stark Mamma kurser
  • Stark Senior
  • Holistic PEP (Rörelseglädje för barn)
  • Massage
  • New You Challange ( new you challenge)

 

Vi erbjuder även helhetslösningar för både företag och privatperson. Kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Vår historia

Omtanke

Ordet omtanke har stor betydelse för oss och genomsyrar hela vår verksamhet i hur vi tänker när vi utvecklar och planerar framåt.

Det gäller våra medlemmar, de produkter vi tar in till försäljning, miljö i och runt vår anläggning, arbetsmiljö får våra anställda och tränare, moder jord, våra medmänniskor och mycket annat.

 

Vi lägger stor vikt vid att kunna presentera produkter som gjort så lite åverkan på miljön som möjligt och som samtidigt är bra för oss som individer. Vi tar endast in produkter till försäljning som vi anser vara bra nog gällande framställandeprocess, innehåll osv.

Att ge tillbaka och att vara en hjälpande hand till andra är också någonting som ligger oss varmt om hjärtat. Därför har vi varje år flera olika event där vi samlar in pengar till olika välgörande ändamål. Några av de är Suicide Zero, OM21-stiftelsen, Diabetesfonden & Cancerfonden.

frågor
och
svar

Har ni parkering?

Ja

Har ni några paket för Personlig träning?

Ja, läs mer om detta under fliken Personlig träning!