Våra tränare

Träning

Kompetens & personligt engagemang

Vi är mycket stolta över de tränare som vi har hos oss, de levererar träning med stort engagemang, glädje och kreativitet. Under ditt besök hos oss ska du känna dig trygg och bli sedd utifrån den du är och dina egna förutsättningar.

När det kommer till kompetensutveckling så använder vi oss av bl.a. STAC Academy.

Lina Lindström

Jag bor i Timmernabben tillsammans med min familj och det är jag som äger och driver Holistic Performance, tidigare Lilla Gymmet.

Min egen resa inom yrket började som barngymnastikledare som 14-åring och har sedan dess fortsatt som ledare för både barn och vuxna med syftet att motivera och inspirera till rörelseglädje och få människor att känna de positiva effekterna av fysisk aktivitet på kroppen.

Jag har alltid vetat att jag vill jobba med möten med människor och då blev det med en kombination med ämnet förebyggande hälsa.

Jag utbildade mig till Idrottsvetare och Holistic Strength coach och driver sedan 2015 mitt egna företag med fokus på människan och hälsa i helhet.

Jag drivs av att hitta orsaken till symptom och ohälsa istället för att dämpa symptomen och jag vill stärka det friska hos en människa och på så sätt minska känslan av det ”sjuka”.

Jag har nyligen påbörjat en utbildning inom Funktionsmedicin för att kunna själv vidareutvecklas och kunna hjälpa våra klienter på ett djupare plan. Det är fantastiskt att möta människor och får ta del av deras tankar, erfarenheter och kunskaper.

Det bästa med mitt arbete är att få höra någon som igen har hittat energin och har ork att genomföra sin dag utifrån de krav och önskningar de har på kroppen.

 

Mail: lina@holisticperformance.se

Louise Andersson

Mig träffar ni oftast under dagtid då jag bland annat håller i en del pass, har personlig träning & screeningar, konsulterar nyblivna mammor och har kurser för dem, arbetar med administrativa uppgifter eller sköter den dagliga driften tillsammans med Lina & Ella. Sedan Januari 2022 är jag även ansvarig för våra viktminskningsgrupper Weighttrainer.
Jag kom i kontakt med Lina under min STAC utbildning på Elitcenter i Malmö där jag för tillfället var bosatt.
Livets stig tog mig senare till Oskarshamn där jag nu bor tillsammans med min familj sedan sommaren 2020 och Holistic Performance startade upp i Mönsterås i oktober 2020, kontakten med Lina upptogs på nytt och det ena ledde till det andra och jag blev gymmets första fasta anställning vilket jag är otroligt stolt och glad över.
Jag drivs av att få människor att utvecklas och nå sin fulla potential, oavsett förutsättningar och mål. Jag har tidigare arbetat inom sjukvården i många år men föredrar numer att inspirera och hjälpa människor till att hitta sin egna inre motivation för att hitta vägar till en god hälsa och ett gott liv. Förhoppningsvis så kan detta leda till mindre besök hos sjukvården i det långa loppet.
Mail: louise@holisticperformance.se

Daniel Fermskog

Jag har varit tränare på Lilla Gymmet och sedan Holistic Performance sedan 2016 och det har varit en otrolig spännande och utvecklande resa både för mig och verksamheten.

Min tränarkarriär startade dock mycket tidigare fast inom lagidrott, något som jag fortfarande tycker om att arbeta med.

Jag håller i lite olika pass, både wattcykel och funktionella pass i olika former. Från min sida så finns en vilja att Du som kommer ska känna dig sedd och trygg under passet. Oavsett om det finns begränsningar i rörlighet, bakomliggande skador eller något annat så anpassar vi alltid efter varje individs förmågor och förutsättningar.

På Holistic performance är det personlig träning i grupp!

Om du lämnar passet med ett leende och en härlig känsla i kroppen så har vi lyckats, tillsammans.

Som person så vill jag vara en inspirationskälla till att alla kan om de bara vill! Vi klarar så mycket mer än vi tror, begränsningarna skapar vi endast själva för att hålla oss i vår comfort zone. Våga kliva ut! Vad är det värsta som kan hända?

Jag tror på ett livslångt välmående genom det holistiska synsätt som är signifikant för vår verksamhet. Att hitta balansen och att arbeta med alla ingående delar är nyckeln till hälsa. Vi erbjuder mer än bara en träningsanläggning.

Till sist vill jag skicka med att det inte är mängden träning som ger resultat. Våga vila!

Vi ses väl?

Jannice Norberg

Jag heter Jannice Norberg och bor här i Mönsterås tillsammans med man och två barn.
Jag är utbildad idrottslärare men arbetar inte som det nu men fortfarande som lärare på Fliserydsskolan, jag tycker det är mycket roligt och varierande.
 Jag älskar att träna och favoriterna är pass som både innehåller både styrka och kondition. Tidigare har jag varit en jojo-tränare, men på senare år har jag verkligen förstått att jag behöver träningen för att må bra. Träningen har hjälpt mig när livet varit tufft och sorgligt.
 För några år sedan gick jag New you challenge med Lina och Daniel, det var den bästa investering jag någonsin gjort för mig själv. Efter det så har jag tränat kontinuerligt och på ett mer långsiktigt sätt. Balansen mellan träning och återhämtning har varit svår för mig innan  men NYC fick mig på rätt väg.
 När jag sedan fick frågan att hålla pass blev jag glad, rädd och nervös på samma gång. Jag bestämde mig för att testa och i efterhand är jag väldigt glad att jag utmanade mig själv att prova på.
 Att hålla pass och se deltagarnas träningsglädje och hur de utmanar sig är helt fantastiskt!!

Sandra Karlsson

Jag heter Sandra och är utbildad idrottslärare åk F-6 samt STAC tränare.

När jag instruerar på Holistic performance så trivs jag bäst på cykelsadeln. Där tar jag med dig på ett pass som utmanar dig och får dig att vilja utvecklas på våra watt-cyklar. Mina pass är uppbyggda att följa cykels olika färger och inställningar i olika tidsintervaller och tempo.

För mig är det viktigt att alla känner att de kan delta oavsett förutsättningar som van eller ovan cyklist.

Min fritid handlar i stor del att vara med familj och vänner. Cykeln har en central roll även på min fritid då både maken och vänner gärna följer med ut på en tur under helgerna.

Johan Lundgrehn

Jag gillar att utmana och att utmanas, när jag får plocka fram det lilla extra ur mig själv och bidra till att andra hittar det så mår jag som bäst.

Jag utmanar mig själv genom att delta i motionslopp såsom Vasaloppet, swimrun lopp och liknande.

Jag vill att mina cykelpass ska ge känslan av WOW, klarade jag det där. Meningen är att du ska bli trött i kroppen och samtidigt väcka elden inom dig.

Jag jobbar till vardags som yrkes-karriärrådgivare och gillar verkligen kontakten med människor och att få bidra till andras resa mot något nytt.

Jag bor på en hästgård med min familj men är egentligen ganska rädd för hästar.

Ella Blom

Jag, Ella, är en glad och positiv tjej som möter dig på gymmet med inställningen att allt är möjligt! Jag utgår från dina förutsättningar och behov, men ser också gärna att du hittar nya utmaningar där rörelseglädje och hälsa står i fokus! Mina pass fokuserar på välmående i helhet och jag vill bidra till att sprida känslan av hur bra man mår av att röra på sig.

Sedan januari 2022 så är jag anställd på deltid och ansvarar bland annat för våra barn- och ungdomsgrupper, Holistic Pep. Just att arbeta med barn och ungdomar ligger mig varmt om hjärtat då jag även arbetar deltid inom förskolan. Att se varje barns möjligheter och väcka deras nyfikenhet när det gäller hälsa och motion är något jag har stor erfarenhet av. För mig är det viktigt att alla får möjlighet att skapa en god relation till sin kropp, sin hälsa och sin självkänsla redan i tidig ålder.

Jag arbetar även tillsammans med Lina och Louise med den dagliga driften här på Holistic Performance. Jag väljer att vara tränare här för att jag står för den holistiska livsstil och för den träning som verksamheten erbjuder och vill därför dela det vidare till andra.

Mail: Ella@holisticperformance.se

Patrik Lindeborg

Jag är utbildad Ma, No och idrottslärare och undervisar i dessa ämnen på mellanstadiet.

Fritiden ägnas åt tränaruppdrag i fotboll men även lektioner och kurser i padel som jag gått tränarutbildning i.

På Holistic Performance träffar ni mig säkrast på cykelpassen där vi quizar oss fram mellan backar och intervaller.

Lisa Carreberg

Lisa heter jag, gift med Pontus och mamma till Tuva, Ted och Thimo. Jag arbetar som Fysioterapeut inom LSS/socialpsykiatri.

Jag är utbildad yoga & soma move intruktör och det är de passen som jag håller i här på Holistic Performance. Passen erbjuder många olika stilar av yogastilar, allt från yogapass med flow, power, glöd, rytm till yogapass med mer fokus på återhämtning, mjukhet, yin och stillhet.

På så sätt tycker jag att yogaträningen speglar de behov som vi människor har i livet – En skön balans mellan inre glöd och inre stillhet.

I övrigt så älskar jag att vara tillsammans med nära vänner och familj. Träningen är viktig för mig och på helgerna är jag alltid ute en stund i skogen, oavsett väder. Det är så jag hämtar kraft och kommer i balans.

Mona Carlsson

Jag är pensionerad brevbärare och träningen har alltid varit en stor del av mitt liv.

Jag utbildade mig redan 1974 till barn-mamma tränare i Lillsved.

Jag har sedan dess varit verksam som ledare för både barn och vuxna i olika sammanhang framförallt i motionsgymnastiken.

Förutom träningen så tycker jag om att vistas ute i naturen, tar gärna promenader i skog och mark.

Här på Holistic Performance hoppar jag in och har lite olika pass, den senaste tiden har det oftast varit på seniorträningarna.

 

Andreas Askebring

Jag heter Andreas Askebring. Jag är 44 år och bor i Mönsterås tillsammans med fru och 3 barn.  

Till vardags arbetar jag på OKG. Fritiden är komplex att få ihop med engagemang i föreningar, barn som tränar simning 7 dagar i veckan samt min egen träning. Fantastiskt då att kunna träna å ett gym som har fyllda pass tidiga mornar, både 05:30 och 06:30.  

 För min egen del så har idrotten genomsyrats av fotboll. Jag spelade fotboll tills jag var 20 och därefter så har jag dömt fotboll i ytterligare 12 år. Idag sitter jag i Mönsterås Goif styrelse och tränar ett gäng 8-åriga grabbar. Jag har även återupptagit domarbanan och fungerar idag som domarobservatör inom Småland.  

 Efter domarkarriären så har jag hållit på lite med tennis, gym och löpning på ett alldeles för oregelbundet sätt. Vändningen kom när jag gick NYC (New You Challenge) för ett par år sedan. Jag gillade det holistiska tänket och märkte att jag faktiskt mådde mycket bättre efteråt. Jag upptäckte även hur roliga de olika träningspassen var. Milt sagt så har jag alltid ratat spinning och aldrig trott att jag skulle ändra åsikt om det. Men när jag sedan testade wattcyklingen så tycker jag att cykelpassen är fantastiskt roliga. Så roligt att jag alltså nu även kommer att bli coach på en del av dessa pass.  

 Jag hoppas att mina pass kommer att vara lite utmanande men även att vi lämnar passet med en känsla av att snart vilja cykla igen.  

 Hoppas vi ses på passen framöver.  

Jonas Lindström

Vem är & vad gör jag på Holistic Performance?
Som anläggningens ”Vaktis” har jag den stora äran att laga, måla, spika, skruva mm.
Utöver detta håller jag mina egna Vaktis-pass som är baserat på vad jag själv känner för att träna just denna dag och variationen är stor.
Se passet som ett AMRAP-pass med inslag av styrka, ni kör hårt i ca 4x 5min då menar vi max!
Jag har svårt att inte le då min glädje och passion för denna typ  av träning är enorm.
På Vaktis-passen så får du grym träning och en hel del goda skratt.
Du får även en härlig blandning mellan klassisk pudelrock & dansband som peppande underhållning.
När jag inte är på Gymmet så driver jag Padel for Fun tillsammans med min fru Lina.
Dagtid jobbar jag som säljare på Holmgrens Bil i Kalmar.
Så är du i behov an ny kärra så är det Jonas du ska prata med.
Något du kanske inte visste om mig är att jag i yngre dagar har tävlings dansat i bugg under 8år.
 Jag är även en fena på att tapetersera.
Välkomna att hänga på Vaktis-passen.